SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tillbyggnaden av balkonger
May 13th, 2013

Tillbyggnaden av balkonger förändrar på ett radikalt sätt en fastighets yttre. Det är därför viktigt att konstruktionen till placering, form och storlek passar in i den omkringliggande miljön. Om du går i tankarna på att bygga balkong, vänd dig då till Fästeb Bygg AB. Vi har mer än tjugo års erfarenhet i branschen och är idag en av de mest uppskattade och eftersökta firmorna på marknaden.

Fästeb har i huvudsak specialiserat sig på att bygga balkonger till äldre fastigheter i Stockholms innerstad. Läs mer om vårt företag på http://www.fasteb.se. Idag har vi hjälpt mer än 600 bostadsrättsföreningar att bygga balkonger. Du hittar en del av dem i galleriet på vår hemsida. För att bläddra igenom och titta på några av våra tidigare projekt klickar du bara på ”Galleri” i den övre menyraden.

Fästeb Bygga AB erbjuder platsbesök och offert helt kostnadsfritt. Hör av dig till oss och boka tid. Vi nås på telefonnummer 08-744 00 07, vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Det finns även ett webformulär på vår hemsida. Gå till www.fasteb.se/kontakt/ och fyll i kontaktuppgifter och kort om era planer så hör vi av oss. Låt oss träffas och diskutera er vision!

Vårt höga anseende på byggnadsmarknaden, tror vi, beror på att vi kan erbjuda stor flexibilitet och skräddarsydda lösningar. Fästeb hjälper dessutom kunden hela vägen från initial idé till färdiga balkonger. Ofta tar vi fram handlingarna för bygglov, men i många fall samarbetar vi även med konsulter och arkitekter på uppdrag från föreningen. För bästa möjliga resultat, välj Fästeb!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa