SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Storleken på din läsplatta.
June 26th, 2014

De flesta som använder läsplattor behöver en resvänlig variant. Storleken är då en viktig punkt att tänka på. Jag har hittat tre typer av läsplattor i bra storlek.

Om du behöver resa utan bagage är Sony Reader med 5-tumsskärm det bästa alternativet. Den kan förvaras säkert i din ficka och är den minsta läsplattan.

Om du ofta reser med en liten resväska är en läsplatta i mellanstorlek ditt bästa val. Kindle och Nook är de läsplattor som håller sig inom denna storlek, vilken är den mest önskade bland köpare av läsplattor.

Den seriöse läsaren behöver en större skärm, som bland annat finns hos iPad eller Kindle DX. Med de större skärmarna på dessa modeller kan du läsa böcker och tidningar med grafiskt innehåll. De är också utformade för att fungera som surfplattor och erbjuder dig mer datorkraft.

Dessa läsplattor och många andra hittar du hos www.läsplatta.eu. Passa även på att läsa på mer om läsplattor och gör jämförelser mellan olika modeller och märken. Du kan jämföra både prestanda och priser – så att du kan vara säker på att få det bästa för dina pengar och det som passar dig och dina behov bäst.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa