SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Städtjänst ända sedan skattelättnaden för hushållnära tjänster infördes
September 20th, 2013

Hjälp Hemma är ett av de företag som erbjudit bland annat städtjänst ända sedan skattelättnaden för hushållnära tjänster infördes. “Ja, vi var ju med från start, vilket kanske gav oss något av ett försprång”, berättar Peter Svanborg, grundare av företaget. “Samtidigt fick vi ju faktiskt lära oss alltihopa från scratch utan att kunna snegla på några konkurrenter eller andra som gått före”, säger han. “Det var en ganska stökig tid på sätt och vis men också oerhört lärorikt och utmanande. Man har ju fått lära sig allting längs vägen. Det är tur att man haft så duktiga medarbetare vid sin sida. Jag har hela tiden haft en känsla av att vi arbetar oss framåt tillsammans och att vi vill samma sak med företaget. Det är oerhört viktigt att man drar åt samma håll.

Vår städtjänst, i kombination med våra tilläggstjänster har blivit väldigt populär och det beror nog delvis på att vi, vid sidan av att vi är noggranna med att leverera, också har en personlig touch.

Något som vi försöker ha i fokus när vi formar verksamheten. Vi är därför väldigt måna om att förbättra vår personal och det gör vi genom bland annat fortbildning men också genom att vi gör roliga saker tillsammans. Olika företagsevent, fester och jippon, som skapar en känsla av tillhörighet och att vi gör nånting meningsfullt ihop”.

“Det finns ju en del konkurrens på marknaden, vilket faktiskt är något som vi på Hjälp Hemma välkomnar. Det gör att vi tvingas förbättra oss för att ligga i framkant medvåra produkter. Både vad gäller exempelvis städhjälp och kundkontakt. Allt måste klaffa”, säger Peter.

Att det har klaffat hittills är råder det väl ingen tvekan om. Man har idag en bra bit över hundra anställda och ser en stadig tillväxt i en bransch där framtiden ser ljus ut. läs mer på www.hjalphemma.se

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa