SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
ServiceFinder är företaget som parar ihop tjänsteföretag
March 5th, 2016

ServiceFinder är företaget som parar ihop tjänsteföretag med kunder. Genom att anlita ServiceFinder sparar både beställaren och utföraren av en tjänst mycket tid. Börja använda dig av ServiceFinder redan idag!

Som kund hittar du snabbt och enkelt tjänsteföretag. Efter att du lämnat in en intresseanmälan så får du i regel svar inom 24 timmar. Du kommer att bli kontaktad av upp till fem företag. Självklart är det gratis för dig som konsument att ta del av denna tjänst och din intresseanmälan är inte heller bindande.

Som företagare kan du onekligen få väldigt mycket draghjälp från ServiceFinder. Efter att du gjort din Företagspresentation så köper du på dig kundkontakter. ServiceFinder bistår dig med tips på hur du på bästa sätt tar kontakt med dina potentiella kunder.

ServiceFinder grundades 2006 och har sedan starten vuxit enormt. Och utvecklingen kommer troligtvis fortsätta snabbt framåt, då tjänsteförmedlingen spås bli en bransch som ökar i framtiden. Hittills har ServiceFinder förmedlat närmare 700 000 prisförslag.

Att ServiceFinder är ett företag som användarna gillar råder det knappast någon tvekan om. ServiceFinder får genomgående mycket goda omdömen på sajter som Trustpilot. Det kan också vara bra att känna till att ServiceFinder ingår i
Schibsted Media Group, där även Aftonbladet, Blocket.se, Prisjakt, hitta.se och Lendo återfinns.

Om du skulle ha några frågor som du vill ställa direkt till ServiceFinder – tveka inte att höra av dig till tjänsteförmedlingsföretaget, som du når på telefonnummer 08-653 00 00. Läs mer på http://www.servicefinder.nu


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa