SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Norrbanken gör det åt dig
June 7th, 2013

Räntan är den avgift som långivaren tar ut av låntagaren. Denna skiljer sig från långivare till långivare och från lån till lån. För den enskilde kunden är det knepigt att hitta det bästa lånet. Nu behöver du inte leta längre. Norrbanken gör det åt dig!

Gå in på Norrbanken.se och läs mer om billiga lån. Du kan också prata direkt med någon av våra erfarna medarbetare som finns tillgängliga dygnet runt på telefonnummer 0770-455 903. Till skillnad från många andra bolag där du kan låna pengar via internet tycker vi på Norrbanken att du som kund ska ha tryggheten som kommer med personlig rådgivning.

På Norrbanken.se kan du enkelt och snabbt låna de pengar du behöver. Klicka in på vår hemsida och gå till ”Låneansökan”. Efter att du fyllt i dina personuppgifter, hur mycket du behöver låna samt hur lång tid du vill att lånet i webformuläre så är det bara att skicka in. Enklare än så kan det knappast bli!

När Norrbanken mottagit din ansökan genomförs en kreditprövning. Det är standardförfarande bland samtliga seriösa kreditinstitut. För att få teckna lån krävs att du uppfyller vissa grundläggande kriterier. Du måste vara minst 18 år gammal och tjäna minst 8333 kronor per månad. Dessutom ska du ha en fast bostad i Sverige.

Om du har några frågor ska du genast höra av dig till Norrbankens kundservice som finns tillgänglig alla timmar på dygnet. Ring oss idag på 0770-455 903 så hjälper vi dig att hitta det billigaste lånet!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa