SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Köpa in tjänster som städning & tvättning
July 18th, 2015

Fler och fler hushåll har idag råd att köpa in tjänster som städning, tvättning, strykning och andra hushållsnära tjänster. Orsaken är RUT-avdraget. Varför inte testa du också? Hyr in professionella städare så får du mer tid år andra saker. I Storstockholm är det stor konkurrens på städmarknaden. Ett av de klart bästa företagen som fokuserar på privathushåll är Rent Hemma.

Rent Hemma har under många år byggt upp en gedigen erfarenhet – man har servat mer än 1000 hushåll och kundkretsen fortsätter växa. Mer information om Rent Hemma hittar du på hemsidan, www.renthemma.se, samt på Facebook, www.facebook.se/renthemma.

Känns städhjälp som något du skulle vilja testa? Varför inte boka en provstädning? Hos Rent Hemma är det enkelt. Surfa in till hemsidan och fyll i önskat datum som kontaktuppgifter i webbformuläret. Sedan är det bara att skicka in.

Rent Hemma kontaktar sig så snabbt som möjligt för att bekräfta bokningen. Om det är något som känns oklart så ska du inte tveka att höra av dig. Under kontorstid kan du ringa och prata med Rent Hemmas kundtjänst. Telefonnumret är 08-120 509 10. Det går också bra att skicka epost. Skriv till info@renthemma.se.

Rent Hemmas hemstädning är billig. Den kostar endast 99 kronor i timmen och innebär inget köpkrav. I samband med provstädningen går Rent Hemma igenom dina städbehov och tar fram ett kostnadsförslag. Rent Hemma erbjuder ett flertal olika lösningar: städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning. När du vill vara säker på att städningen blir bra utförd, ta då hjälp av Rent Hemma!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa