SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kaffe som en vampyr skulle älskat
July 6th, 2014

 

Kaffe är för många ett livselixir. Man kan helt enkelt inte komma upp på morgonen om man inte får sin morgonkopp. Förr drack jag inte kaffe alls, det var något jag lärde mig som vuxen. Och när jag väl lärt mig det är det inget jag kan lära bort. Jag älskar kaffe och behöver mina flertalet koppar om dagen. Tyvärr så lärde jag mig dricka ‘finkaffe’ som första kaffe. Cappuccino ska det vara. Och det ska vara gjort med nymalda bönor i en riktigt bra maskin – annars tycker jag det är odrickbart. Jag har aldrig lärt mig dricka vanligt kaffe gjort i en vanlig kaffebryggare.

Förstå hur dyra mina kaffevanor var när jag var tvungen att köpa kaffe på stan flera gånger om dagen för att få så gott kaffe som jag lärt mig att dricka. Och aldrig någonsin att jag skulle dricka pulverkaffe. I allra värsta fall möjligen – om inget annat fanns. Likt Brad Pitt i en Vampyrs bekännelser dricker jag andra sorters kaffe som han drack blod från råttor i stället för människor. Men en riktigt bra tillredd kopp cappuccino är det färska blodet från en vacker oskuld (typ).

 

Slutligen tog jag dock beslutet att skaffa mig en bra maskin hemma. Jag snubblade över sidan www.kaffebryggare.info där jag kunde läsa om olika maskiner och göra jämförelser mellan olika kaffebryggare. Där kunde jag sätta mig in i olika märken och modeller och jämföra deras priser.

Nu får jag förstklassigt blod… kaffe varje dag. Hemma. Läs mer på http://www.kaffebryggare.info


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa