SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur når ett företag ut till en bredare kundkrets?
July 6th, 2015

Hur når ett företag ut till en bredare kundkrets? Vad kan ett företag göra för att öka sin visibilitet? Hur paketerar man sin produkt för att attrahera nya uppdragsgivare? I många branscher idag är konkurrensen knivskarp och det gäller verkligen att vara på hugget för att företaget ska gå bra. En bra produkt är naturligtvis en bra grund, men det gäller samtidigt att hela tiden arbeta aktivt för att hitta nya kunder. Ibland kallas detta för nykundsbearbetning. Låt Bisfront ta hand om den delen av er verksamhet så kan ni lägga resurser på att förädla den produkt eller tjänst ni erbjuder. Bisfront hittar du på www.bisfront.se. Surfa in idag och läs mer.

Bisfront startade 2006 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan starten har Bisfront samlat på sig den erfarenhet och expertis som krävs för att hantera affärskritiska processer som nykundsbearbetning och kvalificerad besöksbokning. Bisfront arbetar målmedvetet och professionellt. Sedan starten har Bisfront bokat in hundratals kundmöten åt sina uppdragsgivare. För sina framgångar har Bisfront vunnit ett flertal företagspriser som delas ut av Veckans Affärer och Dagens Industri. För mer information om Bisfront, besök www.bisfront.se.

Har du frågor om Bisfront? Vill du anlita Bisfront för att utvidga ditt företags kundkrets? DU är alltid välkommen att höra av dig. För att prata med någon av Bisfronts representanter, ring 08-660 17 70 (om du vill prata med kontoret i Stockholm), 031-352 51 00 (Göteborg) och 040-607 43 00 (Malmö). Om du föredrar att skriva kan du alltid använda dig av webbformuläret som du hittar på hemsidan, http://www.bisfront.se, eller skicka ett email till info@bisfront.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa