SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hos Lekexperten hittar du alla de stora leksakstillverkarnas varor
November 26th, 2015

Hos Lekexperten hittar du alla de stora leksakstillverkarnas varor. Surfa in till www.lekexperten.se och låt dig inspireras av leksaker från märken som Angry Birds, Scalextric, AquaPlay, Brio, Bruder, Disney Pixar Cars, FurReal friends, Geomag, Haiboxing, Stiga, Tecktoys, Teenage Mutant Ninja Turtles och många andra.
Lek är viktigt för barns utveckling. Det är något vi länge har vetat.

Faktum är att lekens betydelse för lärandet diskuterades flitigt redan i antikens Grekland. Som förälder har man förstås en viktig uppgift i att se till att barn får möjlighet att utveckla sin fantasi och kreativitet. Ta därför barnens lek och leksaker på allvar. Lekexperten är ett Gävle-baserat företag som specialiserat sig på leksaker. I e-butiken hittar du ett stort och variet sortiment av förstklassiga leksaker.

Har du frågor om specifika leksaker eller pussel? Vill du veta mer om hur man beställer leksaker via www.lekexperten.se? Vill du veta mer om Lekexpertens leveranser och villkor? Hör i så fall av dig till Lekexpertens kundservice. Denna är öppen vardagar mellan klockan 09:00 och 16:00. Det är bara att ringa till 026-18 24 27. Om du föredrar e-post kan du skriva till info@lekexperten.se. Vi återkommer med svar så snart vi hinner.
Alla priser som listas på sajten www.lekexperten.se inkluderar moms. För frakt tillkommer ett schablon belopp. I nuläget är detta 69 kronor för privat personer och 99 kronor för företag.

Hos Lekexperten är det enkelt och tryggt att handla. Vi erbjuder ett flertal betalningssätt: Klarna Faktura, kortbetalning (VISA eller Mastercard) samt direktbetalning (via Swedbank, Nordea och Handelsbanken). Läs mer om detta på www.lekexperten.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa