SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Det vetenskapliga genombrottet med självstädande kontor
May 6th, 2014

Framstående forskare har nyligen presenterat ett koncept som går ut på att kontor städar sig själv.
Detta sker genom att ett speciellt självutplånande papper används i kaffemuggar, hopskrynklat papper i papperskorgar och andra förbrukningsvaror som annars bara brukar slängas runt om kring.
De anställda på kontoren kan därför slänga precis vad de vill, var som helst, och nästa morgon när de kommer till jobbet har detta pappersskräp helt enkelt gått upp i atomer.

Man beräknar att kunna lansera dessa produkter någon gång i slutet av nästa år då man först måste lösa vissa bieffekter av uppfinningen. Bland annat hur kemikalierna som förintar pappersprodukterna ska kunna skilja på papper som är kastat och vilka som innehåller viktig information som satts i pärmar. Forskarna jobbar på olika lösningar som alla gör hanteringen vida mer komplicerad än att knyta ihop soppåsen på kontoret och gå ut och slänga den i soprummet. Men de lovar att de ska hitta en lösning.

Du behöver dock inte vänta på att denna lösning ska uppfinnas, för det finns redan en lösning på detta problem. Någon har redan uppfunnit kontorsstädning.org där du kan få bra information och jämföra olika städfirmors tjänster och priser.

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa