SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Att välja trädgårdsanläggare
December 11th, 2013

Att utforma en trädgård är en svår uppgift. Men komplexiteten i vad som måste göras innan man får fram en vacker trädgård är ännu svårare. Om du vill ha en vacker trädgård, måste du känna till de rätta frågorna att ställa för att avgöra om de är lämpliga för jobbet.

Fråga dina trädgårdsanläggare vilken information han behöver.

En kunnig trädgårdsanläggare kommer att vilja ta reda på så mycket information han kan. Vanligtvis kommer han att fråga om höjdnivåer, typ av jord, utsikter och m.m. När de besöker din trädgård, kommer de att mäta, bedöma jorden, dränering och vattenförsörjning. Fråga dem om växter som kan passa din trädgård.

Trädgårdsanläggaren måste kunna ge svar snabbt. Han måste kunna räkna upp åtminstone 20 växter. Fråga också om eventuella växtskadegörare och om de är lätta att kontrollera.

Fråga dem om designen som passar din trädgård.

Trädgårdsanläggaren kanske ge dig förslag direkt för att få din åsikt. Sen om du är okej med det, kommer de att skapa ett koncept på papper och senare presentera det för dig. Detta skall inte bara omfatta designen utan även dränering, rörarbeten, planteringsplaner och allt anslutet till trädgårdsarbetet.

Besök http://www.estimat.nu och börja ställa de rätta frågorna. Läs mer


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa