SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Att tänka på innan du köper en begagnad barnvagn för din baby
July 12th, 2014

Att köpa en begagnad barnvagn kan helt klart spara lite pengar för din babybudget. Och visst kan det vara ett bra alternativ och bli billigare än en ny barnvagn.

Här är några tips:

Kontrollera vilket skick vagnen är i

Gå igenom den begagnade barnvagnen noggrant, för att se till att alla delar är intakta. Dra den i alla riktningar. Fäll ihop den, och fäll sedan ut den igen. Kontrollera vagnens bromsar, säkerhetsbälten och handtag. Känn efter noga runt vagnen för att se till att det inte finns vassa kanter eller klämpunkter.

Läs omdömen

Gör research på nätet om den modell som du vill köpa. Vad säger granskare och köpare om just den barnvagnens praktiska funktioner, användbarhet, säkerhet och hållbarhet?

Ta reda på det ursprungliga priset

En barnvagn som kostar flera tusen kronor eller mer kanske inte passar din budget. Hitta en begagnad i bra skick, som kostar mindre. Har du tur, kan du bli mycket nöjd med både priset och hållbarheten. Och känner du till det ursprungliga priset kan det bli enklare att förhandla.

Vet vad du söker

Sammanfatta vilka av barnvagnens funktioner som du behöver, innan du köper en begagnad barnvagn. Gör även upp en lista över olika märken och modeller som du är intresserad av.

Var hittar man begagnade barnvagnar

Hör med föräldragrupper, titta i tidningar och läs annonser på nätet. Det finns massor av webbplatser där man kan köpa begagnade barnvagnar.

Besök gärna syskonvagnar för fler tips om http://www.syskonvagn.org/billiga-syskonvagnar/

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa