SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Testa din precision med Kendama

Testa din precision med Kendama

Inte hört talas om Kendama tidigare? Då har du gått miste om något annorlunda och roligt! Kendama är en typ av leksak där man måste ha lite precision och vara koordinerad. En Kendama är utformat lite som en mindre träklubba, med en liten ihålig boll som är fäst med snöre. Poängen med spelet är att studsa bollen så att den landar i en av de rundade sidorna eller på spetsen. Det är krånligare än man kanske tror på första anblick och det kräver lite uthålliget. Det är kanske därför det numera finns tävlingar för det här japanska spelet världen om.

Spelet är inte bara roligt, det är också utmanande eftersom du måste utveckla din egen teknik för att kunna spela, och det kräver också en viss hållning som gör att du spelar med hela kroppen, och måste hålla koncentrationen uppe. Det är ett spel som man bara vill mästra så fort man spelat det.

Spelexperten har ett brett sortiment av flera olika typer Kendama, så att du hur enkelt som helst kan hitta vad du är ute efter, oavsett om du är en nyfiken nybörjare eller kan spelet och vill hitta något snyggt. Till exempel kan du hitta ett flertal olika färger, och du kan också hitta extra snören, så att du inte behöver oroa dig för att spendera pengar på en snygg Kendama du inte kan använda om snöret skulle gå av.

Spelexperten har flertal olika märken, vilket är perfekt för dig som är van spelare och har ditt favoritmärke. Om du är nybörjare, här kan du också kolla in demo-videos som visar dig hur du spelar Kendama, så att du kan ta in några tips och råd. Gå in på Spelexperten.se om du vill se hela sortimentet.

 

 

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa