SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Har du och din familj tillräckligt med marginaler i privatekonomin?

Har du och din familj tillräckligt med marginaler i privatekonomin? Tyvärr drabbas olyckor när vi minst anar och det gäller därför att planera i förväg. Vad händer om du skulle gå bort i förtid? Har familjen tillräckligt med kapital för att behålla er nuvarande levnadsstandard. Det är trista frågor att funder kring, men det bör ändå göras. Om du vill se till att trygga familjens framtid är det en bra idé att teckna livförsäkring. Hos Allra försäkring hittar du prisvärda alternativ. Läs mer om livförsäkring på www.allraförsäkring.se.

Med Allra försäkrings livförsäkring får du en låg premie och bra villkor. För de som väljer att bli kunder i Allra fondförvaltning kommer denna livförsäkring utan att du behöver göra något. Den är nämligen kopplad till din premiepension. Med Allras livförsäkring får dina efterlevande en ersättning på 500 000 kronor om du skulle dö i förtid. Mer information hittar du om du vänder dig till http://www.allraförsäkring.com.

När du vill veta mer om Allra försäkring är det bara att surfa in till www.allraförsäkring.se. Här hittar du ett webbformulär. Fyll i namn, kontaktuppgifter och beskriv kort ditt ärende så hör någon av Allra rådgivare av sig. Du kan naturligtvis även ringa och prata försäkringar. Telefonnumret är 08-535 25 400 och Allras ordinarie kontorstid är vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00.

Allra är ett företag som snabbt expanderat. Sedan starten 2008 – till en början hette man Svensk Fondservice – har man servat mer än 170 000 kunder och idag förvaltar man ett kapital på omkring 24 miljarder kronor. Vänd dig till Allra du också när du behöver hjälp i privatekonomiska ärenden. Allra står under Finansinspektionens tillsyn och har märkningen AAA, vilket är betecknar att man åtnjuter det högsta soliditetsomdömet. För en säker ekonomisk framtid, vänd dig till Allra!

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa