SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Köpa in tjänster som städning & tvättning

Fler och fler hushåll har idag råd att köpa in tjänster som städning, tvättning, strykning och andra hushållsnära tjänster. Orsaken är RUT-avdraget. Varför inte testa du också? Hyr in professionella städare så får du mer tid år andra saker. I Storstockholm är det stor konkurrens på städmarknaden. Ett av de klart bästa företagen som fokuserar på privathushåll är Rent Hemma.

Rent Hemma har under många år byggt upp en gedigen erfarenhet – man har servat mer än 1000 hushåll och kundkretsen fortsätter växa. Mer information om Rent Hemma hittar du på hemsidan, www.renthemma.se, samt på Facebook, www.facebook.se/renthemma.

Känns städhjälp som något du skulle vilja testa? Varför inte boka en provstädning? Hos Rent Hemma är det enkelt. Surfa in till hemsidan och fyll i önskat datum som kontaktuppgifter i webbformuläret. Sedan är det bara att skicka in.

Rent Hemma kontaktar sig så snabbt som möjligt för att bekräfta bokningen. Om det är något som känns oklart så ska du inte tveka att höra av dig. Under kontorstid kan du ringa och prata med Rent Hemmas kundtjänst. Telefonnumret är 08-120 509 10. Det går också bra att skicka epost. Skriv till info@renthemma.se.

Rent Hemmas hemstädning är billig. Den kostar endast 99 kronor i timmen och innebär inget köpkrav. I samband med provstädningen går Rent Hemma igenom dina städbehov och tar fram ett kostnadsförslag. Rent Hemma erbjuder ett flertal olika lösningar: städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning. När du vill vara säker på att städningen blir bra utförd, ta då hjälp av Rent Hemma!

Hur når ett företag ut till en bredare kundkrets?

Hur når ett företag ut till en bredare kundkrets? Vad kan ett företag göra för att öka sin visibilitet? Hur paketerar man sin produkt för att attrahera nya uppdragsgivare? I många branscher idag är konkurrensen knivskarp och det gäller verkligen att vara på hugget för att företaget ska gå bra. En bra produkt är naturligtvis en bra grund, men det gäller samtidigt att hela tiden arbeta aktivt för att hitta nya kunder. Ibland kallas detta för nykundsbearbetning. Låt Bisfront ta hand om den delen av er verksamhet så kan ni lägga resurser på att förädla den produkt eller tjänst ni erbjuder. Bisfront hittar du på www.bisfront.se. Surfa in idag och läs mer.

Bisfront startade 2006 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan starten har Bisfront samlat på sig den erfarenhet och expertis som krävs för att hantera affärskritiska processer som nykundsbearbetning och kvalificerad besöksbokning. Bisfront arbetar målmedvetet och professionellt. Sedan starten har Bisfront bokat in hundratals kundmöten åt sina uppdragsgivare. För sina framgångar har Bisfront vunnit ett flertal företagspriser som delas ut av Veckans Affärer och Dagens Industri. För mer information om Bisfront, besök www.bisfront.se.

Har du frågor om Bisfront? Vill du anlita Bisfront för att utvidga ditt företags kundkrets? DU är alltid välkommen att höra av dig. För att prata med någon av Bisfronts representanter, ring 08-660 17 70 (om du vill prata med kontoret i Stockholm), 031-352 51 00 (Göteborg) och 040-607 43 00 (Malmö). Om du föredrar att skriva kan du alltid använda dig av webbformuläret som du hittar på hemsidan, http://www.bisfront.se, eller skicka ett email till info@bisfront.se.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa