SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Allra Finans – när det är dags att gå i pension?

Har du pengar så det räcker när det är dags att gå i pension? Vad händer om du skulle bli långvarigt sjuk eller förlora jobbet – klarar du och familjen de löpande utgifterna? Privatekonomiska frågor är kanske inte så kul att lägga ner tid på, men de formar i väsentliga avseenden hur du kan leva ditt liv. Den som saknar skydd den dagen olyckan är framme kan få det väldigt kämpigt under lång tid? Den som placerar pengarna i osäkra värdepapper kan tvingas se på när år besparingar går förlorade till följd av marknaden nycker. Om du vill ha hjälp med att bygga en solid privatekonomi, starkt nog att hjälpa dig igenom livets svårare perioder, så ska du vända dig till Allra. Mer information om vår organisation, våra principer och våra ambitioner hittar du på www.allra.se.  Allra är en ledande leverantör av privatekonomiska tjänster – pensionslösningar, försäkringar, lån och kapitalplaceringar. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att hjälpa dig hitta de lösningar som bäst passar dina förutsättningar och aspirationer.

Allra grundades 2008 av entreprenörerna Alexander Ernstberger och David Persson. Från början hette vi Svensk Fondservice och verksamheten bedrevs från en blygsam källarlokal på Södermalm i Stockholm. Dagens Allra är något helt annat. Idag har vi över 110 000 kunder och förvaltar tillgångar som uppgår till runt 10 miljarder kronor. Allra tillses av Finansinspektionen och åtnjuter det högsta möjliga soliditetsomdömet, AAA. Vi har mer än 100 medarbetare vid våra kontor i centrala Stockholm och Gävle.  Välj Allra, för framtiden!  gå in på allra-finans.se

 

Försäkringar, vad behöver du?

De allra flesta av oss har ganska snäva ekonomiska marginaler. Vi är beroende av en stadig inkomst? Vad händer med dig och din familj om du blir sjuk och inte längre kan arbeta? Vad händer om du förlorar jobbet? Klarar ni fortfarande av de löpande utgifterna? Om du tecknar Allra Betalskydd kan du få upp till 8 000 kronor extra i månaden. Läs mer om Betalskydd och Allras andra attraktiva försäkringslösningar på www.allra.se. När det gäller försäkringar är det bättre att ta det säkra före det osäkra. SE till att skydda det som du värderar högt här i livet. Man vet aldrig när olyckan knackar på dörren. Allra är ett företag som växt snabbt under de senaste åren. Vi erbjuder inte endast försäkringar utan även ett brett utbud av andra privatekonomiska tjänster – lån, kapitalplaceringar och pensionspaket. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Vill du gå igenom dina alternativ med någon av våra duktiga ekonomiska rådgivare? Tveka i så fall inte att kontakta oss. Ring 08-535 25 400 (alla vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00) eller skriv till kundtjanst@allra.se. eller på allra-försäkring.se

Allra grundades 2008 (från början hette vi Svensk Fondservice) och vi har växt stadigt sedan dess. Vad som för några år sedan endast var en idé har idag växt ut till att bli en ledande leverantör av privatekonomiska tjänster. Mer än 110 000 drar nytta av våra tjänster och vi är ansvariga för förvaltningen av omkring 10 miljarder kronor. Låt oss hjälpa dig bygga en stark ekonomisk grund. Välj tryggheten, välj Allra! och gå in på allra-försäkringar.se

Det vetenskapliga genombrottet med självstädande kontor

Framstående forskare har nyligen presenterat ett koncept som går ut på att kontor städar sig själv.
Detta sker genom att ett speciellt självutplånande papper används i kaffemuggar, hopskrynklat papper i papperskorgar och andra förbrukningsvaror som annars bara brukar slängas runt om kring.
De anställda på kontoren kan därför slänga precis vad de vill, var som helst, och nästa morgon när de kommer till jobbet har detta pappersskräp helt enkelt gått upp i atomer.

Man beräknar att kunna lansera dessa produkter någon gång i slutet av nästa år då man först måste lösa vissa bieffekter av uppfinningen. Bland annat hur kemikalierna som förintar pappersprodukterna ska kunna skilja på papper som är kastat och vilka som innehåller viktig information som satts i pärmar. Forskarna jobbar på olika lösningar som alla gör hanteringen vida mer komplicerad än att knyta ihop soppåsen på kontoret och gå ut och slänga den i soprummet. Men de lovar att de ska hitta en lösning.

Du behöver dock inte vänta på att denna lösning ska uppfinnas, för det finns redan en lösning på detta problem. Någon har redan uppfunnit kontorsstädning.org där du kan få bra information och jämföra olika städfirmors tjänster och priser.

 

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa