SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
En viktig förutsättning för ett sunt och friskt liv är att kroppen

En viktig förutsättning för ett sunt och friskt liv är att kroppen får i sig rätt proportioner av alla de näringsämnen den behöver för att fungera på ett bra sätt samt att den får tillräckligt med motion och vila. I det moderna samhället blir det tyvärr allt svårare att uppnå denna balans. Tidsbrist gör att många slarvar med både mat och motion. Ett av resultaten är att en stor andel av befolkning är överviktiga eller feta. Extra kilon är inte bara mödosamma att bära runt på; du utgör även en allvarlig hälsorisk. Sambanden mellan övervikt och hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, högt blodtryck, infertilitet samt vissa former av cancer finns idag belagd i omfattade vetenskapliga studier.

Den som försökt vet att det är svårt att skapa ny, sundare varor och uppnå en bättre viktkontroll. Numera finns det dock hälsopreparat som underlättar denna kamp. För varaktig viktminskning, testa att byta ut en eller två måltider per dag mot Herbalife shakes. Dessa och mycket annat hittar du till rimliga priser i e-butiken www.painon-hallinta.com. Formula 1 är en måltidsersättning som under mer än tre decennier hjälpt människor i alla delar av världen att gå ner i vikt. Testa du också! Fräscha Formula 1 innehåller protein från mjölk och soja, mikronäringsämnen samt tillsatta ört- och näringsextrakt.

Om du har problem med gluten, soja eller laktos, välj då istället Formula3, som är baserad på ärtprotein. Ett bra komplement till måltidsersättningen är Multivitamin komplex, som ger ett dagligt tillskott på mer än 15 vitaminer och mineraler. Du som vill leva sundare, surfa in på ner-i-vikt.se och ta en närmare titt på våra prisvärda hälsopreparat. Läs mer på bra-vekt.no

Viktiga frågor att ställa din långivare

När du får ett lån eller ett lån mot säkerhet måste du tänka efter och känna dig säker på lånet. Finansvärlden har en särskild jargong som kan vara svårt att förstå i början. Är något oklart måste du begära förklaring så att du fullständigt förstår vad du skriver under – både stor- och finstilt. Långivaren skall inte bara ställa upp med pengar utan skall självklart också ge dig goda råd och annan hjälp så att du får ett lån som motsvarar dina behov men också passar din ekonomiska situation.. Följande är en vägledning för dig.

Långivaren kan erbjuda dig fast ränta eller rörlig ränta. Det finns olika förutsättningar för dessa form av lån.

Du måste utvärdera din ekonomiska situation. Utnyttja långivaren för detta och välj sedan den inteckning som passar dig bäst. Seriösa och tillförlitliga långivare är vana vid att göra detta. De har den kunskap och de specialverktyg som krävs för att göra sådana utvärderingar.

Långivaren kommer att behöva vissa handlingar. Det är bäst att fråga dem på förhand vilka handlingar de behöver så att era möten blir så effektiva som möjligt.

Läs mer om bolån på www.lånapengar.at

Numera vet vi att övervikt och fetma ökar risken

Numera vet vi att övervikt och fetma ökar risken att drabbas av ett flertal allvarliga hälsoproblem, inklusive diabetes typ 2, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. Ett omfattande forskningsprojekt vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg har även påvisat sambanden mellan övervikt och ett flertal former av psykisk ohälsa. I vet också att dålig kost och otillräcklig motion är två av de viktigaste orsakerna bakom övervikt. Herbalife var tidigt ute och varnade för de hälsoproblem som dålig kosthållning skapar. I mer än trettio år har Herbalife arbetet för att hjälpa människor som brottas med viktproblematik. Idag är företaget aktivt i mer än 70 länder och är en globalt ledande producent av viktminskningsprodukter. Mer information om Herbalifes metod hittar du på herba-minceur.fr, en självständig återförsäljare av Herbalifes produkter.

Herbalife lanserade sin första produkt, måltidsersättningen Formula 1, för mer än 30 år sedan. Formula 1 har varit en formidabel succé och har hjälp miljontals människor världen över att skaffa sig bättre kontroll över sin vikt. Hos www.herba-minceur.fr kan du handla Formula 1 i sju olika smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt karamell-äpple/kryddig kanel. För bättre kontroll över ditt kaloriintag, byt ut en eller två måltider per dag mot en Formula 1-drink. Att tillreda den går på nolltid. Blanda bara 2 matskedar proteinmix med 2,5 deciliter mjölk så är den färdig att serveras. Hur enkelt som helst! En portion innehåller endast 217 kcal. Du antingen köpa Formula 1 separat eller som del i något av våra specialdesignade viktminskningspaket. Välkommen till herbauk

Goda råd för vintern

Under vintern är det viktigt att hålla sig varm och skyddad mot vind och blåst. Vintern kan verkligen vara en tuff tid. Om du inte har rätt kläder, kommer du inte att känna dig bekväm under den kalla säsongen. Har du otur, kan även din hälsa påverkas. Den viktigaste klädinvesteringen på vintern är kappor och jackor. Och när du bestämmer dig för att köpa en ny, bör du alltid tänka på hur den kan hålla dig varm och hur slitstarkt materialet är. Investera i en jacka eller kappa av god kvalitet, som du kan bära under flera vintersäsonger.

Marknaden är full av vinterkappor och vinterjackor i olika utföranden. Både män och kvinnor har många olika alternativ att välja bland. Allt från tweedjackor, militärjackor, pilotjackor och skepparkavajer, till dunjackor och pälsar. Bra vinterjackor har ofta förstärkningar på bröst och axlar för att skydda dig mot regn och kyla.

När den kalla säsongen är över, är det dags att hänga undan vinterkläder och skapa plats för sommarkläderna. Innan detta sker, bör du kontrollera om det finns fläckar eller saknade knappar. Tvätta eller kemtvätta om det behövs. Förvara sedan din jacka eller kappa på en säker och torr plats.

Hos canadagoosejacka.se  hittar du utmärkta kvalitetsjackor.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa