SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Behöver du lagerhållningsstjänst?

Har du ett växande företag och du behöver  plats där du kan förvara dina produkter eller din
utrustning? Vid tillfällen som detta kan du behöva service från ett bra lagerhållningsföretag.
Ett lagerhållningsföretaget är en typ av verksamhet med utrymme som du kan hyra. Detta är den
bästa lösningen om du ännu inte har råd att köpa en fastighet för att placera dina egendomar.
Genom dem kan du hyra så mycket utrymme som du behöver. Det finns också speciella lager för
ömtåliga produkter såsom kött som måste lagras i en stor kyl eller produkter som behöver lagras
i ett luftkonditionerat utrymme.
Varje typ av företag kan använda den här tjänsten. Dessa företag utökar ibland också sina
tjänster. De kan inkludera transport till och från platsen, samt distribution av varor till företagets
kunder. Detta gör det enkelt för dig att fokusera på viktigare aspekter av din verksamhet, istället
för att oroa dig för produktens lagring och leverans.
Om du behöver ett pålitligt lagerlokalsföretag så kan www.renoverare.se hjälpa dig hitta det
bästa företaget i din närhet. Du behöver bara ange vilka typer av produkter som du kommer att
lagra och sedan vänta på deras feedback. Läs mer här

 

Tips för barnvagnens olika funktioner.

Din barnvagn ska vara lätt att köra och barnet bör ha det bekvämt när det ligger eller sitter i den. Se till att sitsen är justerbar så att barnet både kan sitta upp, luta sig bakåt och ligga ned. Kontrollera också att din vagn är lätt att fälla ihop och frakta.

Storleken är också viktigt är tänka på vid val av barnvagn. Det bör vara av lämplig höjd för föräldrarna som kommer att köra den. Kontrollera dess vikt så blir det lätt för dig att bära den i bilen eller när upp för trapporna. Kan den lätt komma in genom dörröppningen?

Hjulen bör vara stadiga och robusta. Välj en modell med större och bredare hjul om du vet att du kommer att använda barnvagnen i lerig och våt terräng.

Välj gärna en barnvagn med lagringsutrymme för ditt barns tillhörigheter. Det blir lättare för dig att köra ditt barn om du inte samtidigt ska bära på en massa grejer. Kontrollera för en säkerhets skull hur stor vikt som kan lastas på vagnen.

Överväg också att köpa en sittvagn vars textilier kan tvättas. Eller välj en modell där klädslar och annat tygmaterial i vagnen kan tas bort.  Välj mellan olika funktionella barnvagnar www.barnvagnar.info.

Att välja trädgårdsanläggare

Att utforma en trädgård är en svår uppgift. Men komplexiteten i vad som måste göras innan man får fram en vacker trädgård är ännu svårare. Om du vill ha en vacker trädgård, måste du känna till de rätta frågorna att ställa för att avgöra om de är lämpliga för jobbet.

Fråga dina trädgårdsanläggare vilken information han behöver.

En kunnig trädgårdsanläggare kommer att vilja ta reda på så mycket information han kan. Vanligtvis kommer han att fråga om höjdnivåer, typ av jord, utsikter och m.m. När de besöker din trädgård, kommer de att mäta, bedöma jorden, dränering och vattenförsörjning. Fråga dem om växter som kan passa din trädgård.

Trädgårdsanläggaren måste kunna ge svar snabbt. Han måste kunna räkna upp åtminstone 20 växter. Fråga också om eventuella växtskadegörare och om de är lätta att kontrollera.

Fråga dem om designen som passar din trädgård.

Trädgårdsanläggaren kanske ge dig förslag direkt för att få din åsikt. Sen om du är okej med det, kommer de att skapa ett koncept på papper och senare presentera det för dig. Detta skall inte bara omfatta designen utan även dränering, rörarbeten, planteringsplaner och allt anslutet till trädgårdsarbetet.

Besök http://www.estimat.nu och börja ställa de rätta frågorna. Läs mer

Klarna grundades 2005 i Stockholm. Företagets affärskoncept

Klarna grundades 2005 i Stockholm. Företagets affärskoncept, som ursrungligen utvecklades under ett studentprojekt vid Handelshögskolan i Stockholm, var och förblir enkelt: att skapa säkrare och enklare betalningslösningar för e-handeln. Idag går omkring 20 procent av all e-handel i Sverige genom Klarna. Initiativtagarna bakom Klarna, eller Kreditor som företaget hette från början, är Niklas Adalberth, Sebastian Siemiatkowski och Victor Jacobsson. Niklas Adalberth sitter idag i Klarnas styrelse.
Niklas föddes 1981 i Uppsala. Han intresserade sig tidigt för datorer och programmering. Under gymnasieåren vid Lundellska skolan – här gick han naturvetenskaplig linje – grundade han AdalIT, ett konsultföretag som sålde tjänster inom webbproduktion och grafisk design. Efter gymnasiet gjorde Niklas sin militärtjänst, som närskyddstroppchef vid F16 i Uppsala. Sedan jobbade han under en period som bartender i St. Moritz. Universitetsstudierna inleddes på civilekonomoprogrammet i Lund, men efter en termin valde han att flytta till Stockholms Handelshögskola.
På Handelshögskolan inledde han snart en samarbete med Sebastian Siemiatkowski och Victor Jacobsson, och efter bara några månader hade de tagit fram grunden till vad som skulle komma att bli Klarna. I inledningsskedet hade de problem att vinna gehör för sina idéer. Flera mer erfarna entreprenörer trodde inte att företaget skulle kunna lyfta, eftersom bankerna förmodligen snart skulle utveckla liknande tjänster. När vännerna presenterade sitt förslag vid Handelshögskolans Entrepreneurship Awards 2005 fick de kalla handen. Men Niklas och de andra stod på sig och kämpade vidare. Under 2007 gick Investment AB Öresund in med pengar i verksamheten.
År 2010 skulle Klarna komma att få sitt definitiva genombrott. Nu expanderande man in på de tyska och holländska marknaderna. Mer än 6 000 affärer var nu anslutna till Klarnas tjänster. Sequoia Capital blev nästa stora investerare att hoppa på tåget och intäkterna ökade med över 80 procent jämfört med föregående år. Klaus Hommels, en riskkapitalist som tidigare satsat på Skype och Spotify, blev styrelsemedlem senare under året. I den brittiska tidningen The Telegraph utsågs Klarna till ett av de mest lovande teknikföretagen.
Under 2012 lanserades Klarnas produkter på den österrikiska marknaden och antalet anställda började närma sig 800 (uppdelade på sju länder). Niklas Adalberth är idag Vice VD och styrelseledamot för Klarna. Sedan starten har företeget rönt stora framgångar, men Niklas Adalberht och hans kollegor fortsätter att satsa offensivt. Målet är att bli en globalt ledande leverantör av e-betalningslösningar.

Företaget Klarna, vars innovativa betalsystem håller på att revolutionera e-handeln

Företaget Klarna, vars innovativa betalsystem håller på att revolutionera e-handeln, grundades 2005 i Stockholm. Dess ambition är att göra e-handeln smidigare, enklare och tryggare. Med hjälp av Klarnas lösningar omdefinieras handeln online. Kunden betalar när den mottagit varorna. Under tiden påtar sig Klarna handlarens kredit- och bedrägeririsk. Sedan starten har Klarna snabbt växt och är idag en av de viktigaste aktörerna på marknaden för onlinehandelsystem. På endast åtta år har företaget växt från ett studentprojekt till ett internationellt bolag med 800 anställda i sju länder. Idag använder sig mer än tio miljoner människor av Klarnas system. Det uttalade målet är dock att bli ännu större. Klarna siktar på att i grunden ändra näthandeln och etablera sig som marknadsledande inom fakturabaserade betalningar.

Som Head of Expansion innehar Jens Saltin en central roll i att formulera och realisera Klarnas ambitioner. Tidigare var Jens verksam som Klarnas chef i Holland. Saltin föddes i Strömsund, den näst största staden i Jämtland. Efter gymnasier sökte han sig till Linköping för studier i psykologi. Snart gick dock flyttlasset till Stockholm och Handelshögskolan, där han läste till en mastersexamen i ekonomi. Under studieåren och tiden efter studierna såg Jens till att skaffa sig viktig praktisk erfarenhet av den internationella finansvärlden. Han arbetade mellan 2006 och 2008 som analysassistent vid Nordea Markets. Jens har dessutom varit verksam vid San Francisco-baserade hedgefonden Rubicon, vid Bank of New York och vid Goldman Sachs Capital Markets-avdelning i London.

Efter utlandssejouren återvände Jens hem till Sverige 2009 då han fick anställning vid Klarnas avdelning för produktutveckling. Här var han främst med om att ta fram tjänster för mobila enheter. Våren 2010 blev Jens Key Account Manager för Klarna mobil och kort därefter utnämndes han till Head of Sales för Sverige. Klarna har sedan starten varit en framgångssaga och är idag en ledande aktör på den europeiska marknaden. Idag erbjuder man förutom tjänsten Klarna Faktura även Klarna Konto (som gör det möjligt att skapa en delbetalningsplan) och Klarna Mobil (här registreras köpet mot köparen, inte mobilräkningen, vilket gör det möjligt att handla även om man har kontantkort eller företagstelefon). Nu kvarstår att erövra resten av världen. Som Head of Expansion har Jens ansvaret för denna ambitiösa satsning.

Läs mer på http://jenssaltin.se  eller http://jens-saltin.se samt  http://jens-saltin.com/ och http://jenssaltin.com/

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa